Privatumo politika



Asmens duomenis mes tvarkome teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.

KAS YRA SLAPUKAI IR KODĖL JIE NAUDOJAMI?

Šioje Privatumo politikoje nustatomos Jūsų asmens duomenų tvarkymo, kurį atlieka duomenų valdytojas UAB „Kordentis“ (Nemuno g. 4, Virbališkiai, Kauno r.), šioje svetainėje sąlygos.

KĄ TURĖTUMĖTE DARYTI, JEI NESUTINKATE SU SLAPUKŲ NAUDOJIMU?

Jei norite, galite pakeisti naršyklės nustatymus taip, kad būtumėte informuoti apie įjungtus ar atnaujintus slapukus, ir tada galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus bei juos blokuoti. Norėdami sužinoti apie slapukų nustatymus daugiau, pavyzdžiui, kaip juos valdyti arba ištrinti, apsilankykite adresu www.allaboutcookies.org.

DUOMENŲ SUBJEKTŲ TEISĖS IR JŲ NAUDOJIMAS

Turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir žinoti, kaip jie tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar ištrinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymą (atšaukti savo sutikimą). Turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkeliamumą, teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų  apsaugos inspekcijai (kontaktinė informacija pateikiama interneto svetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Jei Jums reikalinga išsami informacija apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, siųskite užklausą el. pašto adresu info.kordentis@gmail.com.

KAS YRA SLAPUKAI IR KODĖL JIE NAUDOJAMI?

Slapukai – tai nedideli tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami naršant mūsų svetainėje ir išsaugomi Jūsų naudojamame įrenginyje (kompiuteryje arba mobiliajame telefone). Slapukas pateikia anoniminę informaciją ir yra siunčiamas iš svetainės serverio į Jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną. Slapukai skirstomi į sesijos ir nuolatinius slapukus. Sesijos slapukai pasirodo tada, kai tik atidarote naršyklę, ir lieka iki tol, kol ją uždarote. Naršyklę uždarius, sesijos slapukai ištrinami automatiškai. Nuolatinių slapukų galiojimo laikas yra iš anksto nustatytas – jie lieka Jūsų naršyklėje iki tol, kol baigiasi jų galiojimo laikas, arba iki tol, kol juos pašalinate.

Pagal paskirtį slapukai gali būti skirstomi į būtinuosius, funkcinius, statistinius, rinkodaros ir kt. Mūsų svetainėje gali būti saugomi būtinieji, statistiniai ir rinkodaros slapukai. Slapukai saugomi tik tuo atveju, jei savo sutikimą patvirtinate svetainėje rodomame pranešime, išskyrus būtinuosius ir techninius slapukus.

Trečiųjų šalių slapukai, pvz., „Google Analytics“, yra sukurti trečiųjų šalių ir naudojami duomenų analizei. Tokie slapukai pagerina prieigą prie svetainės ir analizuoja klientų poreikius, kad būtų galima teikti patrauklesnes ir klientų poreikius labiau atitinkančias paslaugas. Šią informaciją naudojame funkcionalumo ataskaitoms rengti ir svetainei tobulinti.

Slapukus naudojame siekdami pagerinti naršymo svetainėje patirtį ir analizuoti svetainės naudotojų elgseną bei jų srautus svetainėje. Siekdami tobulinti svetainę, turime žinoti, kokia informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kokių šalių ir miestų jie lankosi, kaip dažnai lankytojai sugrįžta, kokiomis naršyklėmis ir įrenginiais naudojasi naršydami svetainę ir pan. Šią informaciją renkame naudodami „Google Analytics“ įrankį, kuris padeda rengti anonimines ataskaitas ir statistiką. 

Daugiau informacijos apie „Google Analytics“renkamus duomenis rasite čia: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt. Jei nenorite, kad „Google Analytics“ įrankiai sektų Jūsų naršymo duomenis, galite naudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

TAISYKLIŲ PAKEITIMAI

Pasiliekame teisę keisti Privatumo politikos nustatymus. Pranešimai apie bet kokius pakeitimus ar papildymus, taip pat naujausia Privatumo politikos versija skelbiami mūsų interneto svetainėje.

KAIP SU MUMIS SUSISIEKTI?

Jei turite kokių nors klausimų ar nusiskundimų dėl šios Privatumo politikos, galite susisiekti su mumis el. paštu – info.kordentis@gmail.com.

Turite klausimų?
Bendraukime!
Susisiekti